canberri

Entrants Freds

pernil ibèric amb pa pagès amb tomàquet

29.50

Burrata amb crema freda de pèsols, figues i coca de pernil ibèric.

15.00

El nostre carpaccio de vedella reinventat, suc de pebreres torrades, formatge curat de Maó i parmesà

18.50

Mi-cuit d'ànec amb chutney de fruita vermella i mango, cruixent de iogurt i gerds i coulis porto

25.00

Carpaccio de tonyina vermella amb vinagreta cítrica de soja

19.50

Ensaladilla russa especial amb patató, ou pagès i làmines de ventresca de tonyina vermella i maionessa de festucs.

18,50
canberri

Entrants Calents

Cansalada confitada amb sardina fumada i salsa hoisin.
(salsa agredolça amb soja fermentada)

19.50

Raviolis farcits de botifarreta dolça amb salsa de ceps

18.00

Ous estrellats amb sobrassada i un revoltim de bolets silvestres

16.50

Arròs vermell de sèpia amb carpaccio de gamba amb maionesa de yuzu

21.50

Polp a la graella sobre un cremós de Romescu amb taronja i patató eivissenc

25.00
canberri

Carn

Black Angus entrecotte with carrot parmentier and sautéed vegetables

28.80

Costellam desossat d' Angus glassejat dins el seu brou, sobre una parmentier de fonoll

28.50

Porquet confitat dins arbequina d’Eivissa, aromatitzat amb taronja i amb un flamejat de pomes i préssec

29.00

Magret d’ànec amb salsa de Pedro Ximénez, polenta de formatge d’ovella i unes peres caramel·litzades amb balsàmic

28.00
canberri

Peix

Llom de lobarro amb arròs cremós de espàrrecs i fongs amb salsa cítrica de pebreres torrades

28.50

Bacallà glassejat amb allioli i mel i tomata sobre peus de porc amanits amb vainilla i albercocs

24.60

Turbot al forn sobre una crema caramel·litzada de pastanaguesi cítrics aromatitzada de tòfona blanca

27,80

Frita de calamar al nostre estil amb anguila fumada, escuma de bastenaguesi cruixents de patató

19,50

Llom de tonyina vermella amb cruixent de dacsa amb una salsa de soja i vi dolç

32.00
canberri

Postres

Assortiment de formatges

14.50

Torradeta de Santa Teresa, amb pa brioche de garrova, caramel·litzada sobre salsa de farinetes i gelat de mel

10.50

Pinya caramel·litzada amb escuma de fruita de la passió i gelat de coco amb rom

12.00

Pastís de formatge casolà amb melmelada d'albercoc i gelat de pistatxo de Sicília

10.50

Tiramisu en copa amb bescuit de garrova i escuma de cafè caleta

10.50

Flaó en dos conceptes, tradició i revisió actual

10.50
canberri

Vermut

2 Deus

5.80

Can Rich

5.80

Es Vermut

5.80

Ambratto blanco

4.50

Rubbino

4.50

Fot-li.
( Reus)

5.80
canberri

Sangria

Blanco litro

23.50

Cava 1. litro

24.50

Tinto 1.5 litro

24.00

Blanco. 1.5 Litro

27.50

Cava 1.5 litro

32.50
canberri

Aperitius

Caipiroska

9.50

Moscow Mule

9.50

Copa Verdejo

5.00

Americano

5.00

Negroni

5.00

Aperol-Spritz

7.50

Ginger-MInt
( Sin Alcohol)

5.00

Copa de cava Bl.
( ecológico)

7.50

Copa de cava Rosado
( Pinot Noir)

7.50

Kir Royal

7.50

Fino. Sherry extra-dry

4.50

Moscaltel. Can Rich dulce

6.90

Pedro Ximenez.
( Sweet wine)

6.50

Oporto Rubí

6.50

Mojito Llima

8.50

Maduixa Mojito

8.50

Caipirinha

8.50

Copa Ribera del Duero

5.50

Copa Rioja

5.50
canberri

Cerveses

Shandi 0.33

3.50

Shandi 0.50 litro

4.60

Clara 0.33

3.00

Clara 0.50 litro

4.60

Caña 0.33

3.20

Caña 0.50

4.80

Alhambra 1925

3.80
canberri

Refrescs

canberri

Aperitius

Martin Miller

12.50

G-vine Flors

12.50

Gin Mare

12.00

London Gin

10.00

Citadelle

12.50

Mombassa

11.00

Seegrams

10.00

Beefeater 24

11.00

Bulldog

11.00

Hendrik´s

12.00

Ish

11.50

Nordes

12.00

Brockmans

12.50

Puerto de Indias

12.00

Grey Goose

12.00

Ciroc

11.50

Belvedere

11.50

Ron Imperial

12.50

Johnny Walker et. Negra

15.00