La nostra carta
Selecciona una categoria
Entrants Freds
Carpaccio de Círvia amb salsa nikkei, pipian de pinyons, puré de pastanagó y llimes i chips de plàtan mascle.
El nostre carpaccio de vedella reinventat, suc de pebreres torrades, formatge curat de Maó i parmesà
Ensalada teba de llagostins i pollastre pagès amb fruites seques vinagreta de taronja amb salsa Caesar
Entrants Calents
Aspàrrecs blancs cruixents sobre cremós de pinya de col i formatge Idiazabal amb flor de salmó.
Cansalada confitada amb sardina fumada i salsa hoisin.
(salsa agredolça amb soja fermentada)
Carn
Gàltes de porc ibèric amb parmentier de patata dolça, cebetes caramelitzades, albergínies amb tàperes y olives negres i cruixent de tapíoca
Entrecotte Black Angus premium d'argentina amb puré de carabassa especiada, patató bollit amb salsa de mojo vermell i pastel de brocoli
Garró de xai d'eivissa amb remolatxa vermella encurtida sobre un cous-cous de verdures i gelatina de cudonys
Porquet confitat dins arbequina d’Eivissa, aromatitzat amb taronja i amb un flamejat de pomes i préssec
Peix
Llom de círvia sobre un arros cremós de bolets espàrrecs verds y salsa de verdures amb safrà y un pesto de fonoll
Arrós Carnaloir a la llauna de sèpia i gamba vermella amb puntas d'espàrrecs verds i mahonesa de safrà
Bacallà glassejat amb allioli i mel i tomata sobre peus de porc amanits amb vainilla i albercocs
Turbot al forn sobre una crema caramel·litzada de pastanaguesi cítrics aromatitzada de tòfona blanca
Frita de calamar i polp estil eivissenc amb espuma de boniato torrat i cruixents de patató i fulles de kale
Postres
Xarrup de llimona amb vodka
Torradeta de Santa Teresa de pa Brioche, amb aroma de crema de whisky
( Baileys) escuma de natillas y gelat de galleta Maria Dorada.
Vermut
Dos Déus.
( Negre) D.O.P. Priorat. El 80% de Vermut és madurat durant 5 anys amb botes que han contingut Xerés.
Lustau. Cádiz. Verumt negre envellit en botes de amontillado de Xeréz
Es Polvorí. D.O Penedés- Vemut ecológic, aperitiu vínic elaborat a partir de vi blanc aromatitzat amb subtàcies vegetals
Can Rich. Negre. Combinació d'una cuidada selecció de vins de la terra d'Eivissa amb herbes naturals aromàtiques.
Combinació d'una cuidada selecció de vins de la terra d'Eivissa amb herbes naturals aromàtiques.
Es Vermut. Formentera. Al vi base se li possa un poc de most de raïm
(per aportar dolçor) una mescla de plantes aromàtiques en les quals predomina l'absinti que li donen caràcter i l'amargor natural que juntament amb l'alchol el fan tan carecterístic.
Rubbino. Negre. Vermút Premium de la casa Martini.
Negre. Réus, cuna del vermut. Elegant, rodó, el qual aconseguéix un equilibri entre l'amora dolç de les herbes i el bitter, aportant-li aquest gust tant carecterístic
Sangria
Blanco litro
Cava 1. litro
Tinto 1.5 litro
Blanco. 1.5 Litro
Cava 1.5 litro
Aperitius
Caipiroska
Moscow Mule. Cóctel amb base de vodka i suc de llima acabat amb ginger beer.
CHANDON GARDEN SPRITZ. S'elabora a partir d'un vi escumós argentí, macerat amb un extracte natural de pell de taronja, herbes i espècies.
Copa Verdejo
Americano
Negroni
Aperol-Spritz
Ginger-MInt
( Sin Alcohol)
Copa de cava Bl.
( ecológico)
Copa de cava Rosado
( Pinot Noir)
Kir Royal
Fino. Sherry extra-dry
Moscaltel. Can Rich dulce
Pedro Ximenez.
( Sweet wine)
Oporto Rubí
Mojito Llima
Maduixa Mojito
Caipirinha
Copa Ribera del Duero
Copa Rioja
Cerveses
Cervesa sense glúten
Estrella de Galicia 0.33
Shandi 0.33
Shandi 0.50 litro
Clara 0.33
Clara 0.50 litro
Caña 0.33
Caña 0.50
Alhambra 1925
Refrescs
Kombucha
Aperitius Premium
Martin Miller
G-vine Flors
Gin Mare
London Gin
Citadelle
Mombassa
Seegrams
Beefeater 24
Bulldog
Hendrik´s
Ish
Brockmans
Puerto de Indias
Grey Goose
Ciroc
Belvedere
Zacapa 23
Johnny Walker et. Negra