canberri

Entrants Freds

pernil ibèric amb pa pagès amb tomàquet

32.50

Amanida de galletes fortes amb llom de bacallà, mezclum d'ensiam i alliolli d'alls torrats

18.50

Anxoves amb pa cruixent i tomàquet casolà

29.50

El nostre carpaccio de vedella reinventat, suc de pebreres torrades, formatge curat de Maó i parmesà

21.50

Ensalada teba de llagostins i pollastre pagès amb fruites seques vinagreta de taronja amb salsa Caesar

19.50

Carpaccio de tonyina vermella amb vinagreta cítrica de soja

21.50

Ensaladilla russa especial amb patató, ou pagès i làmines de ventresca de tonyina vermella i maionessa de festucs.

19.50
canberri

Entrants Calents

Aspàrrecs blancs cruixents sobre cremós de pinya de col i formatge Idiazabal amb flor de salmó.

19.50

Cansalada confitada amb sardina fumada i salsa hoisin.
(salsa agredolça amb soja fermentada)

19.50

Raviolis farcits de botifarreta dolça amb salsa de ceps

22.00

Ous estrellats amb sobrassada i un revoltim de bolets silvestres

21.50

Polp a la graella sobre un cremós de Romescu amb taronja i patató eivissenc

28.50
canberri

Carn

Gàltes de porc ibèric amb parmentier de patata dolça a la graella i cebetes caramelitzades

29.50

Timbal de coll de xai desossat farcit de dàtils i pistatxo amb cuscus de pinya de col fresca i pastanaga.

28.50

Entrecotte Black Angus premium d'argentina, amb Parmentier de pastanaga i verdures saltejades

29.90

Garró de xai d'eivissa amb remolatxa vermella encurtida y gel de cudonys.

31.50

Rôti de bestiar sobre una base de bleda marítima i salsa aromatitzada amb licor de Palo

27.50

Porquet confitat dins arbequina d’Eivissa, aromatitzat amb taronja i amb un flamejat de pomes i préssec

32.00

Filet de bou amb foie, salsa de cama-secs i trufa acompanyat d'una lassanya de patata eivissenca bicolor

37.80

Magret d’ànec amb salsa de Pedro Ximénez, polenta de formatge d’ovella i unes peres caramel·litzades amb balsàmic

28.50
canberri

Peix

Ceviche de llobarro amb 'leche de tigre' i ají groc.

28.50

Bacallà glassejat amb allioli i mel i tomata sobre peus de porc amanits amb vainilla i albercocs

29.50

Turbot al forn sobre una crema caramel·litzada de pastanaguesi cítrics aromatitzada de tòfona blanca

32.50

Llom de círivia amb una crema d'alberginies especiada acabat amb un pesto de fonoll salvatje

32.50

Llom de tonyina vermella amb cruixent de dacsa amb una salsa de soja i vi dolç

38.50
canberri

Postres

Assortiment de formatges

16.00

Torradeta de Santa Teresa de pa Brioche, amb aroma de crema de whisky
( Baileys) escuma de natillas y gelat de galleta Maria Dorada.

12.50

Pinya caramel·litzada amb escuma de fruita de la passió i gelat de coco amb rom

12.00

Flaó en dos conceptes, tradició i revisió actual

12.00
canberri

Vermut

Dos Déus.
( Negre) D.O.P. Priorat. El 80% de Vermut és madurat durant 5 anys amb botes que han contingut Xerés.

7.50

Lustau. Cádiz. Verumt negre envellit en botes de amontillado de Xeréz

7.50

Es Polvorí. D.O Penedés- Vemut ecológic, aperitiu vínic elaborat a partir de vi blanc aromatitzat amb subtàcies vegetals

6.50

Can Rich. Negre. Combinació d'una cuidada selecció de vins de la terra d'Eivissa amb herbes naturals aromàtiques.

7.50

Combinació d'una cuidada selecció de vins de la terra d'Eivissa amb herbes naturals aromàtiques.

7.50

Es Vermut. Formentera. Al vi base se li possa un poc de most de raïm
(per aportar dolçor) una mescla de plantes aromàtiques en les quals predomina l'absinti que li donen caràcter i l'amargor natural que juntament amb l'alchol el fan tan carecterístic.

7.50

Rubbino. Negre. Vermút Premium de la casa Martini.

5.50

Negre. Réus, cuna del vermut. Elegant, rodó, el qual aconseguéix un equilibri entre l'amora dolç de les herbes i el bitter, aportant-li aquest gust tant carecterístic

7.50
canberri

Sangria

Blanco litro

23.50

Cava 1. litro

24.50

Tinto 1.5 litro

26.00

Blanco. 1.5 Litro

27.50

Cava 1.5 litro

32.50
canberri

Aperitius

Caipiroska

12.00

Moscow Mule. Cóctel amb base de vodka i suc de llima acabat amb ginger beer.

10.00

CHANDON GARDEN SPRITZ. S'elabora a partir d'un vi escumós argentí, macerat amb un extracte natural de pell de taronja, herbes i espècies.

9.5

Copa Verdejo

7.50

Americano

7.50

Negroni

8.50

Aperol-Spritz

10.00

Ginger-MInt
( Sin Alcohol)

8.00

Copa de cava Bl.
( ecológico)

9.50

Copa de cava Rosado
( Pinot Noir)

9.50

Kir Royal

9.50

Fino. Sherry extra-dry

4.50

Moscaltel. Can Rich dulce

8.50

Pedro Ximenez.
( Sweet wine)

8.00

Oporto Rubí

6.50

Mojito Llima

12.00

Maduixa Mojito

12.00

Caipirinha

12.0

Copa Ribera del Duero

7.50

Copa Rioja

7.50
canberri

Cerveses

Cervesa sense glúten

4.50

Estrella de Galicia 0.33

4.50

Shandi 0.33

3.80

Shandi 0.50 litro

4.80

Clara 0.33

3.80

Clara 0.50 litro

4.80

Caña 0.33

3.80

Caña 0.50

4.80

Alhambra 1925

4.00
canberri

Refrescs

Kombucha

4.50
canberri

Aperitius Premium

Martin Miller

16.50

G-vine Flors

14.50

Gin Mare

12.50

London Gin

10.00

Citadelle

12.50

Mombassa

12.50

Seegrams

10.00

Beefeater 24

12.50

Bulldog

12.50

Hendrik´s

16.50

Ish

12.50

Brockmans

12.50

Puerto de Indias

12.50

Grey Goose

18.50

Ciroc

16.0

Belvedere

12.80

Zacapa 23

26.50

Johnny Walker et. Negra

16.50