canberri

Entrants Freds

Escalivada amb bacallà fumat i tapenadet de tomates seques.

17.50

pernil ibèric amb pa pagès amb tomàquet

28.50

Ensalada de tomata amb burrata, quenelle del seu sofregit i toquets d’alfàbrega

14.50

El nostre carpaccio de vedella reinventat, amb brots d'api de muntanya, suc de pebreres torrades i formatge curat de Maó

16,80

Carpaccio de tonyina vermella amb vinagreta cítrica de soja

17.50

Ensaladilla russa especial amb patató, ou pagès i làmines de ventresca de tonyina vermella

18,50
canberri

Entrants Calents

Cansalada confitada amb hummus de pèssols i sardina fumada

18.90

Croquetes amb els sabors d’Eivissa: sobrassada, formatge de cabra i mel de flors
(6 unitats)

16.20

Raviolis farcits de botifarreta dolça amb salsa de ceps

18.80

Ous estrellats amb sobrassada i un revoltim de bolets silvestres

16.80

Polp a la graella sobre un cremós de Romescu amb taronja i quenelle fumada de patató i albergínia

23,50
canberri

Carn

Black Angus Argentinian premium entrecotte with carrot parmentier and sautéed vegetables

26,80

Rôti de bestiar sobre una base de bleda marítima, col vermella i salsa aromatitzada amb licor de Palo

25

Porquet confitat dins arbequina d’Eivissa, aromatitzat amb taronja i amb un flamejat de pomes i préssec

27.50

Filet de bou amb foie, salsa de cama-secs i trufa acompanyat d'una lassanya de patata eivissenca bicolor

32.50

Magret d’ànec amb salsa de Pedro Ximénez, polenta de formatge d’ovella i unes peres caramel·litzades amb balsàmic

26

Presa de porc ibèric farcida de formatge de cabra i ceps, salsa de gerds i patates “revolconas” amb un toc eivissenc

24,90
canberri

Peix

Llom de lobarro amb arròs cremós de espàrrecs i fongs amb salsa cítrica de pebreres torrades

28.50

Turbot al forn sobre una crema caramel·litzada de pastanaguesi cítrics aromatitzada de tòfona blanca

27,80

Llom de círivia amb salsa de verduretes torrades des nostre hort aromatitzades amb safrà

25.50

Llom de tonyina vermella amb cruixent de dacsa amb una salsa de soja i vi dolç

29,80
canberri

Postres

Assortiment de formatges eivissencs

12.00

Homenatge a la llet de cabra: semifred, escuma i gelat amb figues

10,50

Torradeta de Santa Teresa, amb pa brioche de garrova, caramel·litzada sobre salsa de farinetes i gelat de mel

10.50

Pastís de 3 xocolates

10.50

Tiramisu en copa amb bescuit de garrova i escuma de cafè caleta

10.50

Flaó en dos conceptes, tradició i revisió actual

10.50
canberri

Vermut

Can Rich

5.80

Es Vermut

5.80

Ambratto blanco

4.50

Rubbino

4.50

Fot-li.
( Reus)

5.80
canberri

Sangria

Blanco litro

23.50

Cava 1. litro

24.50

Tinto 1.5 litro

24.00

Blanco. 1.5 Litro

27.50

Cava 1.5 litro

32.50
canberri

Aperitius

Copa de Garnacha blanca

4.00

Copa Verdejo

4.50

Americano

5.00

Negroni

5.00

Aperol-Spritz

7.50

Ginger-MInt
( Sin Alcohol)

5.00

Copa de cava Bl.
( ecológico)

6.80

Copa de cava Rosado
( Pinot Noir)

6.80

Kir Royal

6.80

Fino. Sherry extra-dry

4.50

Moscaltel. Can Rich dulce

6.90

Pedro Ximenez.
( Sweet wine)

6.50

Oporto
( tawny)

6.50

Mojito Llima

8.50

Maduixa Mojito

8.50

Caipirinha

8.50

Copa Ribera del Duero

4.80

Copa Rioja

4.50
canberri

Cerveses

Estrella de Galicia 0.33

3.50

Shandi 0.33

3.00

Shandi 0.50 litro

4.60

Clara 0.33

3.00

Clara 0.50 litro

4.60

Caña 0.33

3.00

Caña 0.50

4.60

Alhambra 1925

3.80
canberri

Refrescs

canberri

Aperitius

Martin Miller

12.50

G-vine Flors

12.50

Gin Mare

12.00

London Gin

10.00

Citadelle

12.50

Mombassa

11.00

Seegrams

10.00

Beefeater 24

11.00

Bulldog

11.00

Hendrik´s

12.00

Ish

11.50

Nordes

12.00

Vortrekker

12.50

Brockmans

12.50

Puerto de Indias

12.00

Grey Goose

12.00

Ciroc

11.50

Belvedere

11.50

Ron Imperial

12.50

Johnny Walker et. Negra

15.00